INICI FACEBOOK
ARTISTES INFORMACIÓ CONTACTE

TELENOIKA

Enguany les visuals de l'Estrany estan en les millors mans en que les podríem tenir. Telenoika és una reputadíssima i oberta comunitat de videoartistes amb base al raval barceloní, on es reuneixen per investigar, crear, assajar, donar cursos i gestionar canals de televisió alguns dels més seriosos creadors audiovisuals catalans. Telenoika ha parit, entre moltíssims d'altres continguts, projectes de mapping per a edificis de tot el món.

A L'Estrany, Telenoika presentara l'espectacle "Feedback Experience" (La Llotja del Tint, Banyoles, dissabte tarda), un espectacle audiovisual creat en directe, basat en l'experimentació sobre l'efecte de realimentació visual, l'equivalent en vídeo de l'acoblament sonor entre microfon i altaveu. En ell, els artistes cercaran els límits del funcionament predictible de les cadenes de captació i reproducció d'imatges. Un espectacle més que recomanable per a tots els públics, i molt especialment per a tots els aficionats a la videocreació de qualsevol ambit.

També podrem gaudir de l'acompanyament visual de Telenoika en la sessió de nit de l'Estrany, de ben segur una aportació incomparable.

http://www.telenoika.net

< anterior
L'ESTRANY FESTIVAL DE MÚSICA INSÒLITA I ELECTRÒNICA DE BANYOLES 2012